SERVICII SEMINEE

Curățare, verificare, montare seminee

Îmbunătățește atmosfera casei

Cum poți face asta? Cu ajutorul șemineelor noastre pregătite să vă ofere cu căldură și confort pe tot parcursul sezonului rece. Indiferent de stilul șemineului ales, suntem alături de voi cu informații utile legate de montaj, curățare și verificare.

Îmbunătățește atmosfera casei

Cum poți face asta? Cu ajutorul șemineelor noastre pregătite să vă ofere cu căldură și confort pe tot parcursul sezonului rece. Indiferent de stilul șemineului ales, suntem alături de voi cu informații utile legate de montaj, curățare și verificare.

Serviciile oferite

Oferim o varietate de servicii din care puteți alege

Contactează-ne

Experiență

Activăm în domeniu de peste 4 decenii.

Rapiditate

Rezolvăm problemele cât ai spune “șemineu”.

Firmă Autorizată

Eliberăm adeverințele și rapoartele necesare.

Servicii Complete

Uită de timpul pierdut căutând servicii adiționale.

Șemineul este inima casei

Șemineele sunt confortabile și primitoare, un loc perfect pentru a te aduna cu familia și prietenii într-o noapte rece de iarnă. Acestea ajută la circulația aerului, oferind căldură iarna și aer mai rece vara. În plus, șemineele pot contribui la îmbunătățirea calității aerului din interior prin reducerea prafului și a alergenilor din casă. 

Atunci când ești în căutarea unui nou șemineu, poate fi dificil să știi de unde și cum să începi. Noi, echipa de la Șeminee Ardeal, ne vom ocupa de toate nevoile tale – de la montaj șeminee la curățarea de după și până la serviciile de întreținere care le mențin într-o bună stare de funcționare pe termen lung.

Este nevoie de o planificare și execuție atentă pentru a crea un șemineu care să fie atât funcțional, cât și elegant. Iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când decizi să apelezi la un montaj șeminee.

  1. Primul pas este să alegem locația potrivită. Șemineul ar trebui să fie amplasat central în încăpere, la cel puțin 3 metri de orice material combustibil. De asemenea, va trebui să selectați tipul de combustibil potrivit.
  2. Odată aleasă locația, este timpul să începem planificarea părții de montaj șeminee. Constructorii acreditați vor ține cont de dimensiunea și forma camerei, precum și de tipul de șemineu dorit.
  3. Următorul pas este montajul șemineului propriu-zis. Acest lucru implică așezarea cărămizilor sau a pietrei, instalarea focarului și crearea coșului de fum.
  4. În cele din urmă, odată ce montaj șeminee este finalizat, este timpul să adăugăm finisajele. Acest lucru poate include vopsirea sau colorarea cărămizilor sau a pietrei, adăugarea unui cadru și instalarea unui ecran sau a ușilor, în funcție de preferințe.
  5. Tot ce rămâne de făcut după această etapa este să îți aduni familia și prietenii pentru a vă bucura de rezultat.
  6. Odată ajunși proprietari de șemineu, este crucial să curățați și verificați periodic șemineul pentru a vedea dacă există fisuri sau deteriorări. Contactați-ne pentru orice problemă sesizată întru-cât reparațiile trebuie realizate de îndată.

Alege șemineul potrivit

Șemineele pe lemne sunt tradiționale, dar șemineele pe gaz sunt din ce în ce mai populare. Indiferent de tipul pe care îl alegi, asigură-te că angajezi persoane specializate în montaj șeminee pentru că doar așa vei avea siguranța că sunt respectate toate instrucțiunile și normele de siguranță pentru a evita orice tip de accident. 

Pentru un montaj șeminee pe lemne, trebuie să aveți în vedere următoarele informații: alegerea materialelor, pregătirea locului în care va fi amplasat, izolarea pereților din zona amplasării, racordarea focarului la aerul de ardere din exterior, racordarea focarului la coșul de fum, realizarea structurii de rezistență a șemineului. 

În toată activitatea noastră am întâlnit situații în care posesori de șeminee costisitoare, au fost în imposibilitatea de a le folosi din cauza unui montaj șeminee necorespunzător, sau a racordării la un coș de fum care nu îndeplinește cerințele necesare unei bune funcționări sau a utilizării unor materiale fară rezistență în timp pentru realizarea racordului dintre focar și coșul de fum. Acesta este motivul pentru care insistăm ca atunci când achiziționezi un șemineu, să angajezi un specialist în montaj șeminee care să te ajute la orice pas. Din fericire, montaj șeminee este una din pasiunile noastre și vom fi fericiți să lucrăm împreună la proiectul visurilor tale.

De asemenea, ține minte că ne vei putea apela cu orice problemă sau întrebare întru-cât serviciile noastre nu includ doar montaj șeminee, dar includ și verificări anuale și reparații ori de câte ori sesizezi vreo problemă. 

Cu o planificare și un montaj șeminee prudent, oricine se poate bucura de un șemineu frumos, care cu siguranță va fi piesa centrală a încăperii. Contacteaza-ne pentru a te bucura de semineul tau asa cum trebuie! Viziteaza-ne si pe pagina noastra de Facebook.