COȘURI DE FUM SIBIU

Curățare, verificare, montare, repararecoșuri de fum

Lasă grijile înseama noastră

Coșurile de fum sunt un element critic al multor case dar și o sursă potențială de pericol dacă nu sunt întreținute corespunzător. Echipa noastră formată doar din coșeri autorizați este pregătită să te asiste cu orice ai avea nevoie.

Lasă grijile înseama noastră

Coșurile de fum sunt un element critic al multor case dar și o sursă potențială de pericol dacă nu sunt întreținute corespunzător. Echipa noastră formată doar din coșeri autorizați este pregătită să te asiste cu orice ai avea nevoie.

Serviciile oferite

Oferim o varietate de servicii din care puteți alege

Contactează-ne

De ce să alegi Seminee Ardeal.ro ?

Experiență

Activăm în domeniu de peste 4 decenii.

Rapiditate

Rezolvăm problemele cât ai spune “șemineu”.

Firmă Autorizată

Eliberăm adeverințele și rapoartele necesare.

Servicii Complete

Uită de timpul pierdut căutând servicii adiționale.

Coșuri de fum Sibiu - Siguranța ta primează

Un coș de fum este o structură care asigură ventilația gazelor fierbinți sau a fumului de la un foc, o sobă, un cuptor sau un boiler.

Acesta este de obicei realizat din cărămizi sau piatră care se extinde în sus de la șemineu. Coșuri de fum Sibiu sunt formate dintr-un canal de fum căptușit cu cărămizi refractare pentru a proteja împotriva deteriorării la căldură, un coș de fum care susține canalul de fum și un capac sau un opritor de scântei care împiedică animalele, ploaia și zăpada să intre în coș.

Coșuri de fum Sibiu sunt o parte esențială a oricărei locuințe cu șemineu și reprezintă o modalitate excelentă de a adăuga un plus de farmec exteriorului casei tale. Nu numai că asigură ventilația șemineului, dar ajută și la menținerea căldurii și a confortului în timpul lunilor reci de iarnă.

Din păcate, majoritatea oamenilor nu se gândesc la coșurile de fum decât atunci când apare o problemă însă acestea au nevoie de întreținere regulată pentru a rămâne în stare bună de funcționare. De aceea, este important să ai la îndemână un coșar calificat care se ocupă de coșuri de fum Sibiu.

  1. Un coșar va inspecta mai întâi coșul de fum pentru a identifica orice problemă.
  2. Ulterior va curăța coșul de fum, folosind perii și alte instrumente profesionale pentru a îndepărta funinginea și resturile.
  3. Odată ce coșul de fum este curat, va efectua orice reparații necesare. Acestea ar putea implica repararea cărămizilor crăpate sau înlocuirea căptușelilor deteriorate.
  4. În cele din urmă, se va verifica dacă coșul de fum funcționează corect și dacă nu există blocaje.
  5. Profesioniștii noștri ce se ocupă de coșuri de fum Sibiu, îți vor elibera o adeverința de coșerit ce te poate scăpa de eventuale sancționări ale legii.

Coșurile de fum sunt un element de siguranță important deoarece ajută la prevenirea răspândirii incendiilor. Asigură-te că acesta este curățat în permanență pentru a preveni acumularea de funingine sau creozot.

Asigură-te că eviți amenzile

De-a lungul timpului s-a demonstrat faptul că principala sursă de inițiere sau de propagare a incendiilor este reprezentată de coșurile de fum necurățate.

Prevederile legale (Ordinul Ministrului Afacerilor Interne OMAI nr. 163/2007) privind curățarea coșului de fum vă protejează viața și bunurile împotriva riscurilor: explozii, incendii , intoxicații cu monoxid de carbon fum în casă funcționarea centralelor termice în afara parametrilor optimi funcționarea defectuoasă a sobelor aragazurilor ș.a.m.d.

Mai exact, hotărârea de guvern nr. 537/2007 spune că: „Neexecutarea verificării, reparării și curățării periodice, cel puțin o dată pe an, a coșurilor pentru evacuarea fumului, precum și nerealizarea elementelor de izolare termică a acestora, se sancționează cu amendă ce se încadrează de la 500 lei la 1000 lei.”

Totodată, aceste fapte pot fi sancționate cu oprirea funcționării echipamentelor potrivit „legii incendiilor” 307/2006.

Dacă deții o centrală de apartament, adeverința de coșerit va fi solicitată de către companiile care asigură întreținerea acestui sistem, așadar, apelați cu încredere la profesioniștii noștri ce se ocupă de coșuri de fum Sibiu.

Verificarea deteriorărilor ar trebui să facă parte din rutina de întreținere regulată a oricăror coșuri de fum Sibiu. Luând câteva măsuri de precauție simple, poți păstra coșul de fum în stare bună de funcționare.

Coșurile noastre de fum sunt realizate din materiale durabile care vor rezista chiar și celor mai dure condiții meteorologice. În plus, echipa noastră de coșeri avizați te poate ajuta să alegi dimensiunea și stilul de coș de fum potrivite pentru casa ta.

Nu uita faptul că oferim gama completă de servicii de coșerit, de la montare, curățare și reparare până la verificarea propriu-zisă. 

Așadar, dacă ești gata să faci din șemineul tău unul mai eficient, contactează-ne chiar astăzi!